Adriana Bahmuțeanu arată mai bine ca niciodată. Din fotopurcel a ajuns fotomodel

Adriana Bahmuțeanu a ținut tot felul de diete, dar abia acum se pare că a găsit-o pe cea care a făcut-o fericită.

Adriana Bahmuțeanu arată mai bine ca niciodată. Din fotopurcel a ajuns fotomodel

Fosta soție a lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a reușit să scape de 20 de kilograme. Nu i-a fost ușor, însă a găsit remediul ideal și acum e extrem de fericită.

Bruneta a renunțat la dietele drastice pe care le-a tot ținut de-a lungul vremii și a găsit o metodă nouă, care a dat rezultatele mult așteptate. Adriana a mărturisit că a apelat la niște injecții, care trebuie făcute timp de șase luni. Pe de altă parte însă, e extrem de atentă și la ce alimente consumă, așa că și-a schimbat și dieta.

“Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc”

„Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi.

Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.

Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier.

E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, s-a destăinuit Adriana Bahmuțeanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata