Theo Rose spune tot adevărul. De ce nu a acceptat să bată palma cu Kanal D

Invitată în podcast-ul lui Gojira, simpatica cântăreață a vorbit deschis despre emisiunea pe care urma să o prezinte la Kanal D, dezvăluind și motivul pentru care a oprit totul: nu s-a înțeles cu conducerea din cauza banilor.

Theo Rose spune tot adevărul. De ce nu a acceptat să bată palma cu Kanal D

Bruneta a afirmat că inițial urma să arate cât de talentată e la Radio Impuls, până când urma să i se găsească un loc ca și prezentatoare de televiziune. Dar ca să ajungă la radio, Theo Rose ar fi trebuit să se trezească la 4 dimineața, iar acest lucru i-ar fi dat peste cap tot programul și n-ar mai fi putut să fie în formă la concerte.

Pusă în această situație, deși a dat mai multe probe, Theo Rose s-a retras, iar în locul său a venit o altă voce de aur a României, Alexandra Ungureanu. Apropiată de fanii săi, artista e extrem de transparentă și le-a povestit acestora cât de mult a suferit în dragoste.

Acest lucru s-a întâmplat după ce aceasta a lansat o piesă superbă alături de Andrei Bănuță, ale cărei versuri sunt pline de emoție. Theo Rose a afirmat că știe cel mai bine ce înseamnă să fii părăsit și a trecut prin toate stările posibile. Toate au rămas în urmă acum cinci ani, când artista s-a îndrăgostit de Alex, nimeni altul decât nepotul celebrului dansator nea Mărin. Cei doi trăiesc o dragoste ca-n povești, dar încă nu s-a discutat problema căsătoriei. Alex i-a fost alături ori de câte ori a avut nevoie, demonstrându-i că este bărbatul potrivit.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata