Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. Câți bani îi vor intra în cont

După grele încercări în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a revenit acasă. Cu o mică avere.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. Câți bani îi vor intra în cont

Potrivit informațiilor oferite de Playtech, vedeta ar fi primit 4500 de euro/săptămână, fiind cel mai bine plătit concurent. Pe de altă parte, se aude că un Războinic ar încasa 1000 euro pe săptămână.

Chiar dacă nu întotdeauna s-a înțeles bine cu toți concurenții, aceștia au rămas surprinși când au aflat de eliminarea lui. “Mi s-a zbârlit pielea, ești nebun?!”, a spus fostul fotbalist  Alexandru Nedelcu din echipa Războinicilor.

Zmărăndescu și-a luat revedere de la toți

După ce a fost eliminat, acesta a făcut un gest care i-a impresionat și pe Războinici și pe Faimoși. I-a salutat pe toți și a afirmat că a învățat o lecție importantă la Survivor: să nu ai încredere în oameni.

“Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților.

Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata