Carmen de la Sălciua a avut parte de o cerere în căsătorie ca în povești. Ce le-a spus fanilor

Carmen de la Sălciua le-a satisfăcu curiozitatea fanilor și le-a povestit cum a decurs cererea în căsătorie. E uimitor ce s-a întâmplat.

Carmen de la Sălciua a avut parte de o cerere în căsătorie ca în povești. Ce le-a spus fanilor

Cu doar câteva zile în urmă, Carmen de la Sălciua a spus da din toată inima, iar cererea în căsătorie a fost pur și simplu uimitoare. Artista spune că cei doi s-au plimbat toată ziua prin Dubai și era extrem de obosită, așa că și-a rugat partenerul să meargă mai repede la hotel, dar el tot amâna momentul. Când a ajuns într-un final și a văzut, a știut ce va urma.

„El a fost actorul pregătit de Dumnezeu pentru rolul de iubit, prieten, confident și soț”

„Toată ziua am umblat și ne-am plimbat…până au început să mă doară picioarele! I-am spus că ar fi bine să ne întoarcem la hotel! A fost o zi plină! Dar ele tot trăgea de timp…fără să știu că de fapt la hotel se pregătea marea surpriză…personalul de la hotel a amenajat totul într-un mare fel! Și totul a fost pregătit așa cum le-a spus el!

În cameră am găsit lumânări multe, baloane, un buchet de flori, o baie plină cu spume, trandafiri pe jos…știam că asta urmează! Ceva îmi spunea că destinul meu trebuia să întâlnească acest moment…și el a fost actorul pregătit de Dumnezeu pentru rolul de iubit, prieten, confident.

Și cu ajutorul Lui…un soț și un tată iubitor pe viitor! Apoi…am ieșit la o cină romantică pregătită pentru acest moment! Pentru toate mesajele voastre de felicitare vă mulțumim din toată inima!”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instastory.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata