Adela Popescu și Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul leilor, au avut un schimb acid de replici. Ce s-a întâmplat între cei doi

Remarca Adelei Popescu l-a șocat pe juratul de la Imperiul leilor, Sebastian Dobrincu.

Adela Popescu și Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul leilor, au avut un schimb acid de replici. Ce s-a întâmplat între cei doi

Invitat în emisiunea Adelei Popescu, Sebastian Dobrincu nu a trecut prin momente tocmai plăcute, după ce a primit câteva cuvinte destul de dure de la prezentatoare.

Ce s-a întâmplat între cei doi? Blonda n-a putut să se abțină și a făcut o remarcă despre aspectul fizic al bărbatului, care l-a deranjat pe acesta: ” Îți stă părul oribil. Nu te coafezi și tu? Nu te aranjezi și tu? Nu-ți dai și tu cu un gel în păr?”. Adela a fost atât de acidă după ce Sebastian a spus că aceasta le face complimente tuturor prezentatorilor pe care îi intervievează. „Am venit aici să-mi iau doza zilnică de complimente, că îmi lipseau”, a spus acesta.

Criticată de internauți pentru cum se îmbracă

Pe de altă parte, Adela Popescu a primit multe critici pe rețelele de socializare privind felul în care se îmbracă. Prezentatoarea a spus însă că se simte bine în pielea ei și nu îi pasă de ceea ce spun unii și alții.

“Pur și simplu felul în care eu mă simt sexy diferă de cum sunt percepută de unele persoane. Mie sexy mi se par femeile în stilul ăsta, cu haine un pic mai lărguțe, mai relaxate, asta îmi transmite mie sexy și cool și fashion, și așa mai departe.

În ultimul timp primesc foarte multe mesaje în care fix asta mi se spune: ‘Ce te-am îmbrăcat așa, cu hainele astea? Fii și tu mai nu știu cum, fii și tu mai femeie! E vorba de prejudecăți. Trăim într-o perioadă în care suntem liberi, putem să ne inspirăm.”, a mărturisit vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata