Adela Popescu, dezvăluiri incendiare despre schimbările în viața amoroasă

Sunt 12 ani de când Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună și se iubesc parcă mai mult ca niciodată.

Adela Popescu, dezvăluiri incendiare despre schimbările în viața amoroasă

Adela Popescu a fost extrem de transparentă și sinceră și a dezvăluit ce se întâmplă cu partidele de dragoste dintre ea și Radu Vâlcan. De când sunt părinți, celor doi le este foarte greu să aibă o viață amoroasă palpitantă, pentru că trebuie să aibă grijă de cei mici.

Chiar și așa, cei doi își fac timp să petreacă momente unice în dormitor, dar întotdeauna stau cu frică să nu fie surprinși de cei mici. Adela a fost întrebată și ce i-ar spune fiului său dacă ar intra în dormitor și ar surprinde-o cu tati… ”Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor, de fapt, li se pare o super agresiune”, a spus Adela Popescu.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, cererea de căsătorie a avut loc în Bulgaria

Adela și Radu s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și și-au unit destinele după patru ani de relație. Cererea în căsătorie a avut loc în anul 2014, în Bulgaria. „Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. (…) După am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant, celălalt se închisese”, a spus Radu în podcastul Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

Nunta lor a fost de poveste, nefiind uitată nici de miri, nici de invitați.  „Am avut în total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că nunțile acum s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat”, a spus Adela Popescu la Vorbește Lumea.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata