Jador a avut un accident. Ce se întâmplă acum cu artistul. “A fost foarte nasol”

Jador a suferit o căzătură gravă și s-a ales cu o rană serioasă. El le-a spus fanilor prin ce a trecut.

Jador a avut un accident. Ce se întâmplă acum cu artistul. “A fost foarte nasol”

Recent, Jador le-a povestit prietenilor din online că ce a pățit la o filmare, când a căzut de pe scenă. El spune că a fost invitat la o emisiune, dar astrele nu au fost atunci de partea lui. Chiar dacă e un profesionist desăvârșit, acesta a căzut de pe scenă, iar cei care l-au văzut s-au speriat îngrozitor.

El a rămas și cu rană destul de mare pe abdomen, dar a povestit totul amuzat. „Am fost și eu la o emisiune și uite ce am pățit, am căzut de pe scenă. A fost foarte nasol”, a povestit Jador la InstaStory.

Cu puțin timp el a mărturisit la Antena Stars că va fi obligat să facă o operație la genunchi, pentru că are mușchiul rupt. Deocamdată și-a făcut un set de analize și așteaptă rezultatul final.

Ce studii are cântărețul

Deși mulți l-au văzut ca pe un simplu cântăreț, acesta are studii universitare, fiind absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale. În plus, Jador este și masterand la această specializare, pentru că a ales să își prelungească studiile.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!. Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, a afirmat vedeta înainte de a deveni celebru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata