Abi Talent e cel mai fericit bărbat. Unde își plimbă iubita “Regele României”

A colaborat cu nume mari din România, iar melodiile sale sunt apreciate de milioane de oameni.

Abi Talent e cel mai fericit bărbat. Unde își plimbă iubita “Regele României”

Iubit de multă lume, dar și criticat de alții, Abi Talent își ține viața personală departe de ochii celorlalți. Chiar și așa, s-a afișat alături de o singură femeie, frumoasa Delia Cristina, care lucrează ca și model. Cei doi au petrecut momente extraordinare împreună, în destinații de lux și au împărtășit și cu internauții bucuria lor.

O perioadă însă, cei doi nu s-au mai urmărit nici pe conturile de socializare, dovadă că s-a despărțit. Se pare însă că au ajuns la gânduri mai bune, pentru că recent Abi a postat, în sfârșit imagini cu frumoasa lui iubită din Dubai. Asta ca să nu mai vorbească cârcotașii…

Ea e soțioara

Mai mult, el însuși a filmat-o, așa că a fost adăugat și cuvântul magic: “soțioara”. Semn clar că lucrurile merg spre bine, iar domnițele care au sperat la vreo privire din partea lui Abi Talent, vor trebui să înghită în sec. Din ceea a postat artistul până în acest moment reiese faptul că se află în vacanță în Dubai, unde vrea să îmbine utilul cu plăcutul. Asta pentru că pregătește  un super videoclip, din care probabil că va face parte și iubita sa.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata