Culiță Sterp implicat într-un scandal de proporții

Piesa, unde a apărut și tatăl lui Sterp, a reușit să strângă rapid pe Youtube peste 1,7 milioane de vizualizări, dar Culiță nu se poate bucura. Care să fie motivul?

Culiță Sterp implicat într-un scandal de proporții

Melodia îi aparține lui regretatului Ionică Stoica, cunoscut pentru interpretarea cântărilor penticostale. Din nefericire pentru tânăr, moștenitoarea acestuia, Adriana, s-a supărat pentru că piesa a fost transformată într-o manea. Pe de altă parte, Culiță susține că Adriana i-ar fi acordat acordul pentru a modifica piesa. În plus, artistul afirmă că toți banii încasați de pe această melodie vor merge la copiii cu nevoi.

“Vreau să o ascultați cu inima și cu sufletul de la cap la coadă și să-i înțelegeți mesajul”

„În aceste vremuri grele din toate punctele de vedere, vin în fața voastră cu o melodie total diferită de ce am făcut până acum! O melodie pe care vreau să o ascultați cu inima și cu sufletul de la cap la coadă și să-i înțelegeți mesajul! Actorul principal în această melodie a fost tatăl meu, Culiță, dar melodia este pentru tatăl nostru din ceruri, spre slavă și laudă Lui, pentru că tot ce avem, avem datorită Lui!

„Vreau cât mai multe distribuiri și comentarii pe Youtube”

Melodia este compusă de regretatul Ionică Stoica și vreau pe această cale să-i mulțumesc fiicei lui, Adriana Stoica, pentru că mi-a dat voie să reinterpretez melodia tatălui ei și să duc lucrarea Domnului mai departe. Vreau cât mai multe distribuiri și comentarii pe Youtube pentru că toți banii din vizualizări vor merge către niște copii care au nevoie”, a anunțat Culiță Sterp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata