Fiul Mihaelei Rădulescu are succes la domnișoare. Tânărul e însă nestatornic

Băiatul locuiește în America, unde studiază la una dintre cele mai prestigioase universităţi. Încă de mic, acesta a îndrăgit sportul iar acest lucru se vede.

Fiul Mihaelei Rădulescu are succes la domnișoare. Tânărul e însă nestatornic

Ayan are un fizic de invidiat și o ținută ireproșabilă, lucruri care o face pe diva de la Monaco să fie extrem de mândră. Chiar dacă nu e atât de activ cum și-ar dori fetele pe rețelele de socializare, de data asta a făcut o excepție și a postat câteva fotografii cu el pe străzile din New York. Ce au văzut toți internauții? Că are o atitudine de viitor businessman.

În acest moment, experimentează

Mihaela spune că fiul său a avut prima iubită oficială, dar din motive pe care doar el le știe, cei doi s-au despărțit. Așa că a ales acum să experimenteze.  „Între timp, au apărut alte partenere.

E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat Mihaela Rădulescu.

A fost mereu în zonele astea de computer science, business

Deocamdată, Ayan nu s-a hotărât spre ce carieră se va îndrepta, dar mama spune că dintotdeauna a fost atras de computer science și business „Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta.

Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta.

El explorează acum diverse domenii, ca să afle spre ce vrea să se îndrepte. Abia aștept să-mi spună și mie ce vrea să fie. A fost mereu în zonele astea de computer science, business, la un moment dat voia și Dreptul, dar i-a mai trecut. Mă bucur tare că el caută. O să aflăm împreună, într-o zi”, a spus bruneta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata