A ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Arăți ca o vrăjitoare

La 51 de ani, Daniela Gyorfi poate concura oricând cu o adolescentă la capitolul trup de felină. La față însă, situația stă cu totul altfel, operațiile estetice făcând-o să fie de nerecunoscut. Arăți ca o vrăjitoare, au catalogat-o fanii.

S-a transformat total din cauza operațiilor estetice. Arăți ca o vrăjitoare, i-au spus fanii Danielei Gyorfi.

A ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. Arăți ca o vrăjitoare

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe, Daniela Gyorfi nu s-a ferit niciodată să recunoască că a apelat la medicii esteticieni. Din nefericire însă, din cauza operațiilor estetice a ajuns de nerecunoscut. Potrivit cancan.ro, fanii spun că a exagerat mult și nu mai are nici o legătură cu Daniela pe care o știau eu cu ani în urmă. Doamne, ce ți-ai făcut”. “Arăți precum o vrăjitoare”, “Vă distrugeți cu operațiile”. “E bine să nu exagerezi, riști să-ți înăsprești figura! “Am crezut că e genul de poză unde trebuie să indentifici greșelile”, “Sper că e un filtru”, au scris internauții.

daniela si george

Artista spune că se simte foarte bine în pielea ei

Chiar dacă niciodată nu le răspunde cârcotașilor, Daniela spune că cel mai important este că se simte bine în pielea ei. Cât privește părerea altora, nu e interesată de bârfă. „Nu spun că am 20 de ani, spun că mă simt foarte bine în pielea mea. De fapt, contează cum te simţi, cum te prezinţi, cum eşti tu ca om.

Citește și  O celebră prezentatoare a divorțat, apoi și-a pus silicoane. Nimeni nu cunoaște motivul

Nu poţi fi ridicol, dar contează foarte mult şi încrederea pe care o ai. Nu pot spune că în momentul în care am împlinit 50 de ani, vai, am intrat într-o criză. După sufletul şi după mintea mea, eu mă simt de 30 de ani. Eu sunt o tipă foarte activă, mă maimuțăresc prin casă, mie îmi place să copilăresc, îmi place să am grijă de mine atât cât pot”, a declarat artista în urmă cu ceva timp Daniela.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.