A divorțat de Anca Țurcașiu, dar și-a găsit o nouă iubită. A fost surprins când o săruta în mall

După 22 de ani alături de cântăreața Anca Țurcașiu, medicul Cristian Georgescu și-a găsit altă iubită. A fost surprins când o săruta în mall.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu nu a suferit deloc după divorț. A fost surprins când își săruta noua iubită în mall.

A divorțat de Anca Țurcașiu, dar și-a găsit o nouă iubită. A fost surprins când o săruta în mall

În timp ce Anca Țurcașiu își vede liniștită de treaba ei, fostul soț, Cristian Georgescu, se dă în stambă în mall. Acesta și-a găsit o nouă iubită și nu s-a sfiit să o sărute în mall, în văzul tuturor. Blonda era foarte fericită și l-a avut alături și pe băiețelul ei. Potrivit cancan.ro. cei trei păreau că se distrează de minune.

anca turcasiu

Anunțul dureros făcut de cântăreață

Cu doar două luni în urmă, Anca Țurcașiu a postat un mesaj dureros pe facebook, în care a anunțat despărțirea de cel cu care a stat 22 de ani. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Citește și  Un alt divorț în showbizz? Alina Sorescu are probleme cu Alex Ciucu

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris cântăreața.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.