A explodat bomba în Rusia. Vladimir Putin are o fiică secretă cu o fostă menajeră

Potrivit presei de investigație din Rusia, președintele Vladimir Putin are o fiică secretă, de 17 ani, cu o fostă menajeră.

O fostă menajeră devenit acum multimilionară a fost împreună cu Vladimir Putin și cei doi au împreună o fiică de 17 ani.

A explodat bomba în Rusia. Vladimir Putin are o fiică secretă cu o fostă menajeră

Conform unui site rusesc, Vladimir Putin are o fiică secretă pe nume Yelizaveta Vladimirovna cu o fostă menajeră, care în acest moment a devenit multimilionară. Aceasta este rezultatul unei relații lungi pe care președintele Rusiei a avut-o cu Svetlana Krivonogikh. Jurnaliștii de la site-ul rus Proekt spun că Putin și Svetlana au început o relație la finalul lui 1990, în timp ce era menajeră. Potrivit Daily Mail, în acel moment, el era căsătorit și deținea funcția de director al securității federale rusești. Sursele spun că aceasta și seamănă foarte mult cu tatăl ei.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a negat existența Svetlanei

Familist convins, Putin nu a făcut nici un fel de dezvăluiri privind relația extraconjungală. De asemenea, Dmitry Peskov a negat orice fel de existență a fiicei lui Putin și a Svetlanei. Cât privește fosta sa iubită, aceasta s-a născut în Sankt Petersburg, în 1975 și a crescut într-o familie modestă și săracă. Aceasta a fost menajeră la un magazin de lângă casă. În același timp a studiat la Universitatea de Economie și Finanțe – Departamentul de Relații Economice.

După ce a terminat facultatea, aceasta s-a mutat împreună cu mama sa în Insulele Kamennîi, o zonă în care ar fi stat apropiați ai lui Putin. Tot în aceeași perioadă aceasta a luat un stoc de acțiuni la bursă. După ce Svetlana și-a încheiat relația cu Putin, aceasta avea în cont 11 milioane de dolari. Plus proprietăți în Sochi și Moscova, acțiuni la bursă. În plus, femeia are și unul dintre cele mai faimoase cluburi de dar și o mare parte din stațiunea de schi Igora. Potrivit viva.ro, pe certificatul de naștere al tinerei, în dreptul numelui copilei nu este trecut numele tatălui.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.