A făcut soția lui Alin Oprea de la Talisman videochat?

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa scoate la iveală lucruri cu adevărat incredibile. Ce legătură are soția blondului de la Talisman cu videochat-ul?

O locuință de-a lui Alin Oprea a fost transformată în videochat. Artistul a înlemnit când a aflat ce se întâmplă în casa sa.

A făcut soția lui Alin Oprea de la Talisman videochat?

S-au despărțit cu scandal, s-au acuzat reciproc de infidelitate, dar scandalul dintre Alin Oprea și soția sa nu a ajuns la final. Cu 12 ani în urmă, fostul component al trupei Talisman a avut cel mai mare șoc din cei 22 de ani căsătorie. Atunci a fost chemat de administratorul unui apartament pe care îl are pentru că era o avarie la coloana de apă. Când a ajuns, acesta a constatat că Larisa închiriase casa pentru videochat. Potrivit tacataca.prosport.ro, se pare că vecinii i-au spus că Larisa trecea foarte des pe la apartament.

Alin îi face declarații de dragoste noii iubite

Fostul component al trupei Talisman este îndrăgostit lulea de noua sa iubită și spune că aceasta l-a schimbat radical. De ziua sa, Medana l-a surprins pe artist printr-o declarație de dragoste. „Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele.

Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”, îi transmite Medana lui Alin Oprea de ziua lui „Tu eşti soarele vieţii mele. Aş putea să creionez zâmbete, însă fără tine ele nu ar fi decât conturate cu un creion pe o foaie de hârtie. Zâmbetul tău este zâmbetul meu plin de bucurie! (…) Aş putea scrie numele tău pe albastrul cerului, însă fără tine alături ar fi acoperit de nori mulţi şi negri, pentru că numele tău e adânc înfipt în sufletul şi în inima mea”, a spus Medana. Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună și consideră că sunt sufletul pereche.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.