A fost sau nu Elena Udrea amanta lui Traian Băsescu? Blonda aruncă bomba

Săptămâna viitoare, întreaga Românie va primi răspunsul la o întrebare care mulți ani a fost pe buzele tuturor. A fost sau nu Elena Udrea amanta lui Traian Băsescu?

Udrea, amanta lui Traian Băsescu? Ani buni s-a vorbit de acest lucru. Săptămâna viitoare însă, fosta blondă de la Cotroceni spune adevărul.

A fost sau nu Elena Udrea amanta lui Traian Băsescu? Blonda aruncă bomba

Într-o emisiune incendiară care va avea loc săptămâna viitoare la Kanal D, Elena Udrea va spune dacă a fost sau nu amanta lui Traian Băsescu. Blonda va fi luată la întrebări de Denise Rafai, iar românii vor afla răspunsul mult așteptat de ani buni. “Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevarul de la invitatii mei.

elena udrea

Așadar imi doresc sa fac lumina intr-o serie de aspecte din viata profesionala sau personala a invitatilor mei, astfel incat publicul sa isi contureze o imagine cat mai aproape de realitate asupra celor invitati in platoul emisiunii. In prima editie, ce va fi difuzata marti, in fata mea va fi Elena Udrea,  un personaj public controversat, o femeie care a starnit adevarate valuri mediatice”, a declarat Denise Rifai. Udrea va avea de răspuns la 40 de întrebări, printre care și una legată de Traian Băsescu.

Citește și  Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, schimb dur de replici. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite atac fără precedent la adresa prezentatoarei

A evitat răspunsul la această întrebare

Nu este prima dată când Udrea este pusă la zid cu această întrebare. Cu câțiva ani în urmă moderatorul Radu Rădulescu a întrebat-o ce relație a avut cu fostul președinte al României. Răspunsul fostului ministru i-a uimit pe toți românii, în acel moment.

„Uitați cum sunt privite femeile în politică. Ce tip de întrebări sunt puse femeilor în politică. Mă întreb dacă pe Victor Ponta sau pe domnul Iohannis îi întreabă cineva așa ceva… Ăsta a fost unul din atacurile mizerabile pe care eu, ca femeie, a trebuit să le suport timp de 10 ani de zile în politică…”, a spus Elena Udrea, la acea vreme.

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.