A ieșit la iveală cel mai rușinos secret la Gabrielei Cristea. Și-a început viața sexuală la 13 ani și a făcut avort la 16 ani

Este una dintre cele mai iubite vedete ale României, dar trecutul Gabrielei Cristea lasă de dorit. La doar 16 ani, aceasta a făcut o întrerupere de sarcină.

Fanii Gabrielei Cristea spun că este una dintre cele mai sincere vedete. Și-a început viața sexuală la o vârstă extrem de fragedă și a făcut avort la doar 16 ani.

A ieșit la iveală cel mai rușinos secret la Gabrielei Cristea. Aceasta a făcut avort la vârsta de 16 ani

Spune mereu lucrurilor pe nume și pentru asta e extrem de apreciată. La un moment dat însă, trecutul s-a întors parcă în defavoarea Gabrielei Cristea. A ieșit la iveală faptul că vedeta și-a început viața sexuală mult mai devreme și la doar 16 ani a făcut și o întrerupere de sarcină. Ce înseamnă mult mai devreme? Atunci când era o copilă, la 13 ani. Aceasta s-a îndrăgostit nebunește de un tânăr cu câțiva ani mai mare și a… comis-o. Ulterior, Gabriela a dovedit că este o rebelă și a făcut multe prostii de care acum nu e prea mândră.

Citește și  Gabriela Cristea ne spune de ce nu a vrut să accepte oferta America Express. Iată care e motivul

A avut o mare dorință: să fie mamă

Potrivit monden.ro. prima mare dragoste s-a numit omul de afaceri Marcel Toader cu care s-a și căsătorit de altfel. Însă relația lor nu a funcționat, mai mult au apărut în presă zvonuri cum că acesta ar fi fost un bărbat violent. Divorțul a fost unul cu mult scandal din ambele părți. Când n-a mai crezut că destinul îi va scoate în cale un bărbat bun, l-a cunoscut pe cântărețul Tavi Clonda. Acesta a fost cel care a împlinit-o cu adevărat.

Cei doi au împreună două fetițe superbe, Belle Victoria și Iris Selena și par să aibă relația pe care și-o dorește orice femeie. Gabriela și Tavi s-au gândit și la al treilea copil, dar pentru moment au hotărât că e cazul să se ocupe de carieră. „Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel. Dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională. Respectiv proiecte TV și online, evenimente, concerte etc. Carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minunate apărute în viața noastră, fetele.”, a declarat Gabriela.

Citește și  Oana Zăvoranu a aruncat cu noroi în femeile care apelează la operații estetice. Mutante trase la indigo

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.