A luat sfârșit mariajul Luminiței Anghel? Artista spune totul

Supărată că au apărut tot felul de zvonuri privitoare la faptul că divorțează, Luminița Anghel a dat declarații incendiare. Artista spune totul.

În ultima perioadă, tot mai multe publicații vorbesc despre faptul că Luminița Anghel divorțează de soțul său. Artista spune totul.

A luat sfârșit mariajul Luminiței Anghel? Artista spune totul

Luminița Anghel spune totul despre așa zisul său divorț. Aceasta a dat un mesaj dur pe Instagram, în care a lămurit această problemă, care nu e deloc reală. Ca totul să fie înțeles așa cum trebuie, cântăreața a pus și o fotografie cu soțul său, Silviu Dimitriade. „Ha,ha,ha! Ce mă distrează presa de scandal! Mă duc luni la ,,Vorbește lumea”, la ProTv. Au făcut un promo din care ei au înțeles că divorțez, pentru că atât îi duce capu’, sărmanii. Pe 7 octombrie, chiar de ziua mea, sărbătorim și 9 ani de căsătorie. La multi ani, nouă! Te iubesc, dragul meu soț! Ca să înțelegeți de ce nu mai ies pe sticlă… La noi nu contează cât valorezi ca artist, ci ce și cu cine… Ce bine e acasă…”, a declarat Luminița Anghel.

Citește și  Fanii lui Carla's Dreams sunt șocați. Artistul vrea să renunțe la muzică și să-și arate adevărata viață

luminita si sotul

Este și el tot la a treia căsătorie

Totodată, Luminița Anghel vorbește despre faptul că ambii sunt la a treia căsătorie care, spun ambii, a fost cu noroc. „Eram prieteni, într-o gașcă de oameni singuri, fiecare venit dintr-o relație eșuată. Ne întâlneam seriile și vedeam filme împreună. Eu eram gazda pentru că mă mutasem. În acea perioadă, singură împreună cu mama și cu fiul meu adoptiv și aveam casa la dispoziția lor. Am început să ne cunoaștem mai bine.

Plângeam unul pe umărul celuilalt în legătură cu eșecurile anterioare sufleteșt. Și încet încet am început să ne descoperim, să ne dăm seama că vibrăm la fel. Că ne plac aceleași lucruri. Că cei șase ani pe care i-am împlinit de curând, pe 20 februarie, împreună, ne-au demonstrat că avem foarte multe lucruri în comu. Și că întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare. Este și el la a treia căsătorie, eu la fel. Și ne place amândurora să spunem că este a treia și cea cu succes, cea norocoasă”, a dezvăluit Luminița Anghel.

Citește și  Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie. Momentul romantic a lăsat-o fără cuvinte

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.