26 27

A meritat? Câți bani a primit Crina Abrudan pentru 4 săptămâni la Survivor

Concurenții de la Survivor România petrec săptămâni bune în jungla din Dominicană, unde îndură condiții grele de trai, însă toate eforturile sunt răsplătite!

Potrivit Fanatik.ro, concurenții de la Survivor România 2023 ar primi sume semnificative de bani pe perioada filmărilor. Carmen Grebenișan ar primi cea mai mare remunerație din rândul concurenților, depășind suma de 5.000 de euro. De asemenea, un alt concurent din echipa Faimoșilor, Jorge, ar primi 1.000 de euro pe săptămână.

În ceea ce o privește pe Crina Abrudan, pentru perioada petrecută la Survivor vedeta ar fi primit 2.000 de euro. La un calcul simplu, acest lucru înseamnă 8.000 de euro pentru cele patru săptămâni!

În momentul în care a auzit verdictul final, Crina Abrudan a ținut să spună câteva lucruri despre experiența pe care a trăit-o.

„Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici”, a explicat înainte să se despartă de colegii ei din echipa Faimoșilor.

Citește și  Trucuri simple pentru a scăpa de laringită