A născut Sânziana Buruiană. Vedeta are o fetiță superbă

Îndrăgita Sânziana Buruiană este de astăzi mămică. Are o fetiță superbă și nu-și mai încape în piele de fericire.

Și-a văzut visul cu ochii. Sânziana Buruiană are o fetiță superbă. vedeta a avut o sarcină grea.

A născut Sânziana Buruiană. Vedeta are o fetiță superbă

Frumoasa Sânziana Buruiană a adus pe lume o fetiță superbă. Potrivit spynews.ro, micuța s-a născut cu o greutate de patru kilogramele, iar mama a avut o sarcină grea. Sânziana a preferat să facă cezariană și e bucuroasă că totul s-a terminat cu bine. Vedeta a spus că bebelușul a plâns mult mai mult decât cealaltă fetiță a sa, Izabela.  „A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Spynews.ro.

sanziana buruiana a nascu

Ce sfaturi le dă vedeta mămicilor

Dacă în trecut nu o oprea nimeni de la distracție, odată ce a devenit mamă, Sânziana Buruiană s-a transformat într-o femeie de casă. Care a început să lea dea diferite sfaturi celorlalte mămici. Odată cu venirea pe lumea a primei fetițe, Sânziana a lăsat definitiv cluburile și discotecile și se dedică în totalitate creșterii acesteia. Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut așa ceva, vreodată, ea a demonstrat că se poate orice, dacă asta îți dorești cu adevărat. Odată cu venirea pe lume și a bebelușului, Sânziana Buruiană e de nerecunoscut.

Citește și  A divorțat de Anca Țurcașiu, dar și-a găsit o nouă iubită. A fost surprins când o săruta în mall

”Eu de când sunt cu Iza nu am mai prea avut timp de discreție, acum am numai activități de copii. Mi-am dat seama că ceva m-a schimbat. Instinctul matern te schimbă, nu-ți mai dorești să petreci non stop, îndatoririle de mamă te cheamă. Familia și lucrurile făcute împreună sunt mult mai frumoase. (…) Mi-aș dori ca toate mămicile să simtă acest lucru, acest instinct matern, să petreacă mai mult timp cu cei mici, căci parcă așa o iei de la căpăt”,”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.