A uimit o lume întreagă. O fetiță de 7 ani este cel mai puternic copil

Cine o vede prima dată ar spune că e ființa cea mai firavă. Dar ea, fetița de 7 ani, este cel mai puternic copil din lume.

Poate ridica greutăți de peste 80 de kilograme la doar 7 ani. Ea este cel mai puternic copil din lume.

A uimit o lume întreagă. O fetiță de 7 ani este cel mai puternic copil

Se numește Rory van Ulft și a uimit o lume întreagă cu puterea ieșită din comun pe care o are. Fetița este acum cel mai puternic copil din lume și campioană în Statele Unite ale Americii. În plus, micuța are și multe tatuaje cu care se mândrește la toate competițiile unde se duce. Ce-i drept, pentru moment nu sunt decât temporare, dar va veni ziua în care va fi invidiată pentru cele permanente. Totodată, Rory este expertă în powerlifting, un sport care vorbește despre ridicarea unor greutăți în trei stiluri diferite. Este vorba de genoflexiuni, împins din culcat și îndreptări.

Citește și  Cum a fost prinsă Elena Udrea de polițiștii din Bulgaria. Ar fi vrut să ajungă la Atena

Prima dată a început cu gimnastica

Micuța care este originară din Canada i-a blocat pe specialiști, atunci când le-a arătat cum ridică 80 de kilograme, folosind o bară omologată în competiția olimpică feminină. Dar nu e primul sport pe care îl practică. Ea  a început cu gimnastica, dar a renunțat pentru că a avut o mare frică: să nu cumva să se accidenteze. Atunci a luat hotărârea să practice un sport la care s-ar da în lături probabil și domnii.

“Pe baza totalului său actual, Rory nu este doar cea mai puternică fată de șapte ani din lume, ci este, de asemenea, probabil cel mai puternic copil de șapte ani care a trăit vreodată, pentru care există rezultate verificabile. În ceea ce privește puterea lui Rory, în comparație cu toți campionii naționali din categoriile de greutate mai mică și vârsta de dezvoltare a fetelor, în prezent nu este nimeni mai bun”, a declarat Cavan van Ulft, tatăl și antrenorul fetiției, potrivit AS.

Citește și  EA ESTE FIICA MILIARDARULUI ROMÂN. CU CE SE OCUPĂ

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.