A uitat-o pe Andreea Bălan. George Borcea s-a sărutat cu Viviana Sposub

Între Andreea Bălan și George Burcea nu mai e nici un fel de cale de întoarcere. Fostul soț al Andreei Bălan a fost surprins cum s-a sărutat cu Viviana Sposub.

Andreea Bălan e pur și simplu șocată. Fostul său soț s-a sărutat cu Viviana Sposub la Ferma.

A uitat-o pe Andreea Bălan. George Borcea s-a sărutat cu Viviana Sposub

E clar pentru toată lumea că Andreea Bălan mai reprezintă pentru actorul George Burcea doar o simplă amintire. Acesta a fost surprins la emisiunea Ferma de la ProTV, când s-a sărutat cu Viviana Sposub. Gestul său a stârnit o serie de reacții din partea internauților. Mai ales că după acest sărut, George a postat pe Instagram și un mesaj care, spun fanii, ar avea-o drept țintă pe fosta sa soție. „Când simți că nu mai poți, mai poți încă puțin”, a fost reacția actorului.

George încasează de la ProTV 800 de euro săptămânal

Sursele spun că actorul George Burcea va lua săptămânal pentru filmările la emisiunea Ferma în jur de 800 de euro. O sumă mult mai mică decât cea pentru care au bătut palma colegii săi. Cine este însă femeia care i-a luat mințile lui George? Viviana Sposub are doar 22 de primăveri și este absolventă a cursurilor Intact Media Academy.

andreea balan

De asemenea, aceasta a absolvit și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena și-a încercat norocul în trustul Intact. Din fericire, șefii au plăcut-o de la bun început, iar în acest moment tânăra prezintă rubrica Meteo din cadrul Observatorului. Pasionată de muzică, Viviana a început a studiat pianul dar și canto timp de 12 ani. În plus este cunoscută ca o împătimită a festivalurilor și o mare iubitoare de vlog.

Andreea Bălan face terapie de la 27 de ani

La rândul său, Andreea Bălan pare mai bine ca niciodată. Sigur că divorțul a afectat-o, însă cântăreața spune că o ajută foarte mult terapia pe care o face de la vârsta de 27 de ani. „Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (…) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a scris Andreea pe vlogul său.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.