A uitat total de televiziune. Din ce câștigă bani Cosmina Păsărin

A fost una dintre cele mai îndrăgite apariții din televiziune, dar a lăsat lumina reflectoarelor și s-a reorientat. Din ce câștigă acum bani Cosmina Păsărin.

Fosta iubită a lui George Vintilă a preferat să iasă din lumea showbizz-ului și să facă cu totul altceva. Din ce câștigă acum bani Cosmina Păsărin.

A uitat total de televiziune. Din ce câștigă bani Cosmina Păsărin

Iubită de sticlă și deopotrivă de telespectatori, Cosmina Păsărin a ales să stea departe de viața publică și să-și schimbe total meseria. Din ce câștigă bani acum Cosmina Păsărin? Se ocupă de organizarea de evenimente pentru clienții săi. Dar pentru a ajunge să fie as în acest domeniu, a trebuit să facă o serie de cursuri de wedding planner. „Am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor… Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente… M-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, a declarat Cosmina într-un interviu pentru Antena Stars, în urmă cu un an.

Citește și  Ce culori să porți ca să pari foarte elegantă și prețioasă

cosmina pasarin

Nu își dorește să se căsătorească

Ciudat este însă faptul că fosta iubită a lui George Vintilă nu se gândește încă la propria căsătorie. „Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o persoană potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora”, a mărturisit aceasta.

A făcut echipă în 2017 cu fostul partener

Chiar dacă s-a despărțit de George Vintilă, cei doi au făcut echipă la “Fort Boyard”, emisiune difuzată la Pro TV în 2017. “Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate, a declarat George Vintilă la acea vreme”, potrivit libertatea.ro.

Citește și  Admiratorii Ralucăi Tănase de la Bambi sunt fără cuvinte. Vedeta lor preferată a ajuns de nerecunoscut

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.