Abia se mai poate mișca. Cine este vedeta care a depășit 100 de kilograme. A fost cea mai frumoasă femeie din România

De ani buni se luptă cu kilogramele, dar acum a fost învinsă. Cine este vedeta care a depășit 100 de kilograme? S-a consumat foarte mult și a mâncat în neștire.

Este de nerecunoscut. Din femeia suplă, considerată una dintre cele mai frumoase din România a ajuns să depășească 100 de kilograme. Cine este vedeta care a depășit 100 de kilograme?

Abia se mai poate mișca. Cine este vedeta care a depășit 100 de kilograme. A fost cea mai frumoasă femeie din România

Problemele cu care se confruntă au pus-o la pământ pe Rita Mureșan. Deginerul a pierdut lupta cu kilogramele și abia se mai poate mișca. Vedeta nu este însă atât de speriată, pentru că se simte bine alături de familia sa minunată. “Rita s-a îngrășat mult, din acest motiv nici nu se mai afișează atât de des sau mai postează imagini cu ea. Gătește foarte mult și foarte bine.

Ea este fericită și liniștită, chiar dacă s-a îngrășat. S-a consumat o perioadă, mai ales că una din fiice n-a fost lângă ea fizic, însă acum e bine. Rita este o persoană extrem de ambițioasă și dacă-și propune să slăbească va reuși. Să nu uităm că a mai reușit o dată. Însă acum pare că se simte bine în pielea ei. Pentru ea contează mai mult să fie bine în suflet și psihic, să aibă un echilibru, și mai puțin aspectul fizic sau numărul de kilograme”, au surse apropiate vedetei.

În anii trecuți, a reușit să slăbească peste 40 de kilograme

Cu ani în urmă, Rita a reușit un lucru extraordinar. A slăbit peste 40 de kilograme, revenind în lumea reflectoarelor. Vedeta a explicat atunci și ce a făcut ca să revină la această formă.„I-am dat poruncă organismului meu, până la ultima celulă, ca să slăbească. Deşi cei care mă cunosc ştiu că eu nu ţin ranchiună, am făcut pace cu toată lumea din jur şi am acceptat trecutul.

Mai am de lucru la iertarea mea. Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers. Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar peşte şi fructe de mare, care îmi plac mai mult. Poftesc uneori la carne. Dar nu cred că este din alimentaţie”, a declarat designerul în acel moment, potrivit redactia.ro.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.