Acest bărbat nu s-a mai spălat de 60 de ani. Amoo Hadji nu bea niciodată apă curată

Care este primul lucru pe care-l face orice om normal când se trezește dimineață sau vine de la serviciu? Se spală! Nu același lucru se întâmplă cu Amoo Hadji, care nu s-a spălat de 60 de ani.

Există persoane care au fobie de apă, iar în topul acestora se află un bărbat, care nu a vrut să se mai spele de 60 de ani. Se numește Amoo Hadji și a declarat că niciodată nu bea apă curată.

Acest bărbat nu s-a mai spălat de 60 de ani. Amoo Hadji nu bea niciodată apă curată

60 de ani. Atât a trecut de când Amoo Hadji, un bărbat dintr-o mică comunitate din Iran, nu a mai intrat în apă. Motivul? Are fobie de apă și crede că dacă s-ar spăla, atunci s-ar îmbolnăvi. Dar asta nu e tot pentru că bărbatul nu mănâncă nși nu bea apă curată. Ci doar resturi de la animale moarte și consumă pe zi în jur de cinci litri de apă, doar oxidată.

amoo hadji

Își arde părul atunci când are nevoie să se tundă

Potrivit atlas-geografic.net, Amoo Hadji nu vrea să audă nici de păr tuns. Iar când acesta se lungește prea mult, bărbatul îl arde. În copilăria sa se pare că a avut parte de momente neplăcute și astfel bărbatul a ajuns să trăiască izolat. El are o baracă improvizată la marginea orașului. Chiar dacă nu arată tocmai cum ar trebui să fie un bărbat prezentabil, Amoo este o persoană cu un suflet foarte bun.

Considerat cel mai murdar om din lume, Amoo își duce existența într-o mică comunitate din Iran și se declară o persoană fericită. Potrivit realitatea.net, chiar și el are lucruri de calitate, cel mai scump fiind o pipă de metal pe care o folosește pentru a fuma. În trecut, preoţii catolici îi îndemnau pe enoriaşi să nu se spele, pentru a nu îndepărta de pe corp apa sfinţită primită la botez. Nu erau încurajate nici băile publice, iar conducătorii bisericii medievale spuneau că aceste locuri erau asociate cu imoralitatea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.