Acestea au fost cele mai scumpe torturi din lume

Cum arată o nuntă de cinci stele? Cu mii de invitații, locații care de care mai luxoase dar și vedete pe măsură. Și bineînțeles, cu cele mai scumpe torturi din lume.

Orice femeie visează ca nunta ei să fie unică. Dar cu greu își poate imagina cineva cum arată și cât costă cele mai scumpe torturi din lume.

Acestea au fost cele mai impresionante și mai scumpe torturi din lume

Potrivit miri.md, cea mai scumpă nuntă din istorie au avut-o conducătorul Dubaiului, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, si Printesa Salma. Evenimentul a costat 100 milioane de dolari, a ținut șapte zile și au fost prezenți 20.000 de persoane. O altă nuntă care nu va fi uitată niciodată este cea a Vanishei Mittal, fiica celui mai bogat om din India.

Pentru aceasta, bogătașul a plătit suma de 78 de milioane de dolari, iar mesenii s-au distrat șase zile. 3,4 milioane de euro a plătit și fostul președinte American Bill Clinton când și-a măritat fiica, pe Chelsea cu Marc un prieten din copilărie. Pe de altă parte, nunta prințesei Diana cu prințul Charles, care a costat 74 de milioane de euro, a fost considerată potrivit playtech.ro cea mai frumoasă din istorie. 600.000 de londonezi i-au aplaudat la scenă deschisă.

Cel mai scump tort din lume a costat 35 milioane de dolari

Cât privește cel mai scump tort din lume acesta se numește Fantezia Piraților și a costat 35 milioane de dolari. Acesta a fost făcut sub formă de corabie și decorat cu zece pietre pretioase diferite. Printre care și două dintre cele mai scumpe safire din lume, respectiv Padmaraja și Safirul Rege. 30 milioane de dolari a costat tortul făcut pentru una dintre marile vedete ale lumii, redactorul șef al revistei Social Life, Devorah Rose.

Acesta a fost decorat cu smaralde, rubine, safire și diamante de 20 de carate. Un alt tort care a uimit lumea a costat 1.700.000 de dolari și a fost realizat de maeștrii cofetari japonezi. Acesta a fost decorat cu 223 de diamante și safire și a cântărit 73 de kilograme. Din tort au mâncat nu mai puțin de 320 de persoane și a fost permanent păzit de bodyguarzi.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.