Acestea sunt pozițiile sexuale care te vor ajuta să slăbești

Se poate să îmbini utilul cu plăcutul la capitolul amor? Da, vor spune specialiștii, pentru poți arde multe calorii în timpul actului sexual. Iată care sunt pozițiile sexuale ce te vor ajuta să slăbești.

Vrei să scapi de kilogramele în plus? Ce-ai spune dacă acest lucru ar fi posibil făcând sex? Acestea sunt pozițiile sexuale care vor face colăceii să dispară.

Acestea sunt pozițiile sexuale care te vor ajuta să slăbești

Te-ai săturat de atâtea diete? Tot ce dai jos în timpul unei cure de slăbire, pui la loc în scurt timp? A venit momentul să slăbești făcând sex. Iar pentru asta trebuie să ști care sunt pozițiile sexuale care-ți vor fi de mare ajutor.

Fă sex în picioare

Specialiștii spun că cel mai mult vor antrena aproape toate grupele de mușchi este varianta sexului în picioare. Tot ce trebuie să faci este ca tu să te așezi în brațele iubitului tău, care stă în picioare. Și să încolăcești picioarele în jurul său. Mai ai la îndemână o variantă. Aceea de a sta amândoi în picioare, față în față, iar femeia să ridice un picior.

sex

 Mișcă-te liber deasupra lui

O altă metodă de sex excelent în slăbit este ca femeia să stea deasupra bărbatului și să se miște liber. Poți face și fandări în timpul sexului, dar sigur nu știai asta până acum. Așadar, femeia va trebui să stea deasupra bărbatului, în poziția clasică, dar să aibă grijă să întindă un picior în spate. Potrivit unica.ro, o poziție garantată că te va slăbi este doggie style. Ce înseamnă asta? Că femeia trebuie să-și arcuiască spatele și să se sprijine cu palmele de un perete.

Sexul te scapă de durerea de cap

Tot sexul este cel care te scapă de durerile de cap. Aviz doamnelor care invocă acest motiv când nu au chef de nopți fierbinți… De asemenea, când faci sex va fi redusă durerea articulară și a sindromului premenstrual și scade riscul de cancer. Cât privește sterile depresive, e de ajuns o noapte de amor și acestea dispar ca prin farmec. Iar dacă insomniile au pus stăpânire pe tine, nu ai nevoie decât de un singur medicament: sexul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.