Acestea sunt vitaminele care îți îmbunătățesc viața sexuală

În ultima perioadă ai dat rateuri la capitolul amor? Nu e momentul să dramatizezi. De cele mai multe ori e de ajuns să iei câteva vitamine și ești ca nou. Acestea sunt vitaminele care îți îmbunătățesc viața sexuală.

Ceva nu mai e ca înainte în pat? Ai nevoie de un stimulent natural. Acestea sunt vitaminele care îți îmbunătățesc viața sexuală.

Acestea sunt vitaminele care îți îmbunătățesc viața sexuală

Știați că există o serie de vitamine care te vor face să fii cel mai bun la pat? Pe primul loc se situează vitamina E, ce are rolul de a ameliora circulația sanguine. Ce înseamnă asta? Că libidoul tău nu va avea niciodată de dorit. În consecință, mănâncă cât mai multe nuci, dar și kiwi, mango, semințe, roșii și ia suplimente naturale de vitamina E. Zilnic nu trebuie să uiți să iei și vitamina C. Aceasta reduce acțiunea radicalilor liberi, vinovați de piederea sănătății sexuale. În plus, vitamina C reduce nivelul de acid nitric, care duce la scăderea potenței. Consumă kiwi, lămâie, pătrunjel și îți vei îmbunătăți performanțele sexuale.

Vitamina B crește dorința sexuală

Circulația sanguine este crescută și de vitaminele B1, B2, B3, B4, B5 si B12. Și tot acesteaw sunt cel care vă dau vitalitatea de care aveți nevoie. Iar vitamina B12 mai are o caracteristică importantă: ajută la îmbunătățirea sănătății sexuale. La rândul său, vitamina A ajută la producerea de hormoni sexuali. Cele mai bune alimente bogate în vitamina A sunt caisele, cartofii dulci si mango.

Sfecla asigură o erecție de durată

Potrivit zerex.ro, un afrodisiac puternic spun oamenii de știință este usturoiul. Dar ideal ar fi să nu îl consumați înainte de a intra cu o doamnă în dormitor. La creșterea nivelului de hormoni masculi contribuie și semințele de dovleac. La rândul său și ciocolata neagră e excepțională în creșterea potenței. Ca atare, dacă vreți nopți fierbinți, consumați o cantitate suficientă de ciocolată neagră înainte de o noapte fierbinte. O erecție de durată este asigurată de sfecla roșie sau de spanac.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.