Acum poți afla dacă ești bun la pat. Trucuri care vă îmbunătățesc viața sexuală

Te îndoiești de faptul că nu ești bun la pat? Ai acum la dispoziție cele mai bune sfaturi pentru a avea parte de nopți fierbinți.

Nu ai nevoie de poziții sofisticate ca să constați că ești bun la pat. Îți trebuie doar câteva sfaturi pentru a avea parte de nopți pe care să nu le uiți niciodată.

Acum poți afla dacă ești bun la pat. Trucuri care vă îmbunătățesc viața sexuală

Vrei să fii considerat bun la pat? Nu ai nevoie de lecții de cei mai buni sexologi, ci doar să ții cont de câteva trucuri. Potrivit adevarul.ro, studiile au arătat faptul că partenerii care comunică depre sex, mai ales în timpul actului sexual, vor avea o relație excelentă. Sigur că nu ai nevoie de cuvinte vulgare, uneori o discuție din suflet rezolvă orice nelămurire. Sau, îi poți da partenerului ceva sugestii…

Jucăriile sexuale pot fi un cadou inedit de sărbători sau de ziua de naștere

Pe de altă parte, dacă partenerul vrea să încerce lucruri noi, nu spune nu. Uneori jucăriile sexuale pot face minuni. În plus, acestea pot fi și un cadou de sărbători. Țipetele și gemetele exagerate nu sunt neapărat pe placul vecinilor, dar asta nu înseamnă să faceți sex fără să vă exprimați deloc.

Bărbații se simt speciali atunci când constată că femeile își exprimă plăcerea. Nu vă mai fie frică să faceți sex cu lumina aprinsă. Nici un bărbat nu caută femeia perfectă, mai ales în pat. E adevărat că doar persoanele cu multă încredere în ele vor face dragoste cu lumina aprinsă… Dar important este ca în acele momente să vă gândi doar la ce faceți, nu la faptul că aveți două kilograme în plus sau la ce probleme aveți la serviciu. Nu îi pasă nimănui.

Faceți sex de plăcere

Studiile au arătat și faptul că o femeie care face sex din plăcere va fi întotdeauna bună la pat. În plus, e important este să vă ascultați partenerul. Și, spun oamenii de știință, nu luați sexul mult prea în serios. Distrați-vă, jucați-vă cu partenerul și vă veți simți minunat în compania lui. În plus, sexul și râsul eliberează hormonul fericirii.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.