26 27

Alex Bodi a cumpărat hotelul Central din Mediaș, cinematograful și un castel din Sighișoara

La scurt timp după ce Alex Bodi a fost luat de DIICOT, au ieșit la iveală amănunte interesante. Afaceristul a cumpărat hotelul Central din Mediaș, cinematograful și un castel din Sighișoara.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a făcut afaceri de milioane de euro. Alex Bodi a cumpărat atât hotelul Central din Mediaș cât și cinematograful și un castel din Sighișoara.

Alex Bodi a cumpărat hotelul Central din Mediaș, cinematograful și un castel din Sighișoara

Potrivit cancan.ro, cu ceva timp înainte ca oamenii legii să-l aresteze pentru 30 de zile, Alex Bodi a scos milioane de euro și a făcut investiții uluitoare. Afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane a cumpărat pentru început hotelul Central din Mediaș, orașul său natal dar și cinematograful de acolo. Mai mult, împreună cu mentorul său, Joseph, Bodi se pare că a luat și un castel situat în Sighișoara. Dacă procurorii vor ajunge la concluzia că aceste bunuri au fost cumpărate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni, acestea vor fi confiscate.

Citește și  Andreea Mantea și-a prins iubitul cu o altă femeie. Detalii picante din interior. Ce s-a întâmplat între cei trei

alex si bianca

Bodi are o casă și în Monte Carlo în valoare de 2 milioane de euro

Afaceristul care întorcea banii cu lopata este îndrăgostit de mașinile superluxoase și are un adevărat parc auto. De asemenea, el are mai multe case la Mediaș și în Ilfov și, se pare, și o casă în Monte Carlo. Doar aceasta se spune că ar fi costat în jur de două milioane de euro. Cât privește mașinile, Bodi are de puțină vreme un Lamborghini Urus, dar mai deține  și un Lamborghini Aventador SV. Totodată, în garajul lui Bodi mai există un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith și un Mercedes-Maybach. Din lista de mașini mai fac parte un Mercedes-AMG și un Bugatti Chiron.

Vroia gemeni cu Bianca Drăgușanu

Înainte de a se despărți de Bianca Drăgușanu, sursele spun că Alex Bodi și blonda au fost la o clinică de inseminare in vitro. Acesta și-a dorit atât de mult gemeni, încât ar fi renunțat și la injecțiile cu steroizi. Tot sursele spun că afaceristul a fost denunțat la poliție de prima sa soție, Iulia Sălăgean. Aceasta ar fi practicat prostituția la Frankurt și Berlin, unde a ajuns din cauza lui Bodi.