Adelina Pestrițu a renunțat la vacanță. Motivul este unul extrem de serios

Anul acesta însă, bruneta a anunțat că a renunțat la vacanță și le-a explicat fanilor săi și care e motivul.

Bruneta avea în vedere să plece în două locuri extrem de interesante, dar celebra influenceriță s-a speriat când a văzut ce se întâmplă în aeroporturi. Așa că pe ultima sută de metri a decis că trebuie să rămână în țară pentru a fi în siguranță și nu a risca să se îmbolnăvească. Mai mult, Adelina a explicat că s-a gândit și la faptul că ar fi posibil să rămână și fără bagaje, ceea ce nu ar fi fost deloc pe gustul vedetei.

O întreagă nebunie ce s-a produs pentru că după pandemia asta când oamenii au fost dați afară

„Mi-am anulat cheful de a mai pleca de acasă. Aveam în plan două destinații pentru luna aceasta și nu prea mai îmi arde. Mai ales că am văzut ce se întâmplă cu bagejele.

O întreagă nebunie ce s-a produs pentru că după pandemia asta când oamenii au fost dați afară, s-au trezit cu un număr foarte mare de pasageri, turiști. N-am mai făcut față. Cred că asta este explicația logică, pentru că alta nu văd”, a spus Adelina Pestrițu pe contul său de instagram.

Vedetă în ultima melodie a lui Smiley

Pe de altă parte însă vedeta a mărturisit că are un proiect de care e foarte mândră. E vorba de rolul principal pe care l-a jucat în cel mai nou videoclip al lui Smiley. “Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley.

Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii.

Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite”, a mărturisit bruneta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata