Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă

E fericită că și-a văzut visul împlinit. Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă.

Frumoasa Adelina Pestrițu e mândră de noua sa achiziție. Vedeta s-a mutat în casă nouă.

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă

S-a decis să-și achiziționeze o locuință și acum Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă. Vedeta spune că a fost un vis mai vechi pe care l-a îndeplinit. De data aceasta, bruneta a apelat la ajutorul unor specialiști, pentru ca locuința să arate așa cum și-a dorit mereu. Astfel, Adelina a ales un dormitor complet negru. În plus, Adelina are în sfârșit o cameră imensă doar pentru haine, pantofi, genți, plus alte accesorii.

Vedeta a postat câteva fotografii pentru fanii săi

Bucuroasă de casa sa, Adelina Pestrițu s-a gândit să le facă și fanilor o surpriză. Drept urmare, a postat câteva fotografii cu noua sa locuință.

„Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie. Plănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuința n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușa. În persoană. Și a fost și al naibii de decis.

adelina pestritu
Astfel am fost “obligați” practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuința. De dată această o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală, poate…

În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu “mici modificări”.

Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni. Am decis să facem totul că la carte. Cu arhitect, schițe, desene tehnice, proiecte 3D, echipe bune de muncitori și materiale de calitate. De dată asta am hotărât că lucrurile să fie puse într-o altă lumina unde calitatea, profesionalismul și elegantă să primeze”, a scris Adelina pe blogul personal.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.