Adelina Pestrițu scoate la vânzare rochia de mireasă în scop caritabil. Banii vor fi donați spitalului din Câmpulung Muscel

Frumoasa Adelina Pestrițu a hotărât ce va face cu rochia de mireasă. O va licita, în scop caritabil. Banii vor fi donați spitalului din Câmpulung Muscel.

În 2019 a spus da în fața ofițerului stării civile iubitului său Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu va dona rochia de mireasă în scop caritabil. Banii vor fi de ajutor spitalului din Câmpulung Muscel.

Adelina Pestrițu scoate la vânzare rochia de mireasă în scop caritabil. Banii vor fi donați spitalului din Câmpulung Muscel

Potrivit click.ro, licitația pentru rochia de mireasă a îndrăgitei Adelina Pestrițu va fi deschisă publicului din mediul online. Aceasta se va desfășura pe pagina de facebook a vedetei. Cei care doresc să achiziționeze obiectul pot să scrie suma în comentarii până pe data de 27 noiembrie, la ora 21.59. Superba rochie de mireasă a fost creată la o renumită casă de modă din Spania.

adelina si vergil

Banii vor merge către Secția de Pediatrie a spitalului din Câmpulung-Muscel

“Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată.

Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat. Însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă. Iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume. Urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, a declarat Adelina Pestrițu.

Pentru rochia Pronovias vedeta a plătit suma de 8.800 de euro

Superba rochie de mireasă a Adelinei a costat 8800 de euro și are o valoare sentimentală pentru brunetă. “Rochia pe care am purtat-o este nu doar un obiect vestimentar valoros. Are o însemnătate afectivă extrem de mare. Pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. (…) Îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbracă la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă”, a declarat Adelina Pestrițu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.