Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașină de 50.000 de euro

Fericită de noua achiziție, Adelina Pestrițu a împărtășit bucuria cu fanii. Și-a cumpărat mașină de 50.000 de euro.

Pentru început și-a schimbat casa, acum autoturismul. Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașină de 50.000 de euro.

Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașină de 50.000 de euro

Conduce o mașină de 50.000 de euro și e cea mai fericită de investiția făcută. Adelina Pestrițu le-a împărtășit fanilor marca și modelul autoturismului pe care l-a schimbat recent. Mașina pe care tocmai și-a luat-o, adică un Porsche Cayenne, e un vis mai vechi devenit realitate.

“Vă fac cunoștință cu noua mea parteneră, EDA! S-a lăsat așteptată, dar este așa cum am visat-o: elegantă, ușor nervoasă, grațioasa și, în același timp, misterioasă, gata oricând să mă surprindă. După chipul și asemănarea femeilor. Ne întâlnim în trafic. #NewEDA (…)” a postat Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

adelina pestritu petrecere

Criticată grav de internauți după ce a purtat o rochie fără să aibă lenjerie intimă

După Andreea Bănică, a venit și rândul Adelinei să fie criticată pentru că a purtat o rochie fără să aibă lenjerie intimă. E vorba de o rochie neagră tip furou, cu o croială elegantă și cu cordeluță cu voaletă. În plus, bruneta a făcut și o superbă ședință foto.  “Ade, pe fiecare zi care trece, tu ești mereu mai frumoasă”, “Ce te mai prostești, parcă nimeni nu mai e ca tine”, “Doamne, te ador! Ești atât de sexy”, “Ai plecat cu furoul pe tine la plimbare?”, “Elegantă și atrăgătoare, ești prințesă”, “E închiriată (n.r.: rochia), numai fente aveți în cap, minte, mai puțină sau chiar deloc”, “Mi se pare prea mare pentru tine, o mărime mai mică cred că ți se potrivea perfect” sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Revine în televiziune doar dacă va primi un proiect serios

Întrebată dacă și-ar dori să revină pe sticlă, Adelina Pestrițu a răspuns: “De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.