Adina, fetița de la groapa de gunoi Glina, a dat lovitura. Din ce câștigă bani acum, la 16 ani

Adina, fetița care trăia într-o sărăcie lucie lângă groapa de gunoi de la Glina, are acum 16 ani și a devenit un model internațional. Viața ei s-a schimbat radical după ce cazul lor a devenit public.

În preajma gunoaielor, jurnaliștii au descoperit niște copii de o frumusețe ireală, iar trăsăturile angelice ale micuței Adina aveau să atingă inimile a milioane de români. Așa și-a câștigat Adina porecla de „păpușa de la Glina”, iar tot mai multe publicații și televiziuni au vrut să afle povestea micuței cu trăsături rar întâlnite. Aceasta trăia într-o sărăcie lucie cu cei trei frați ai ei, în timp ce mama ei se zbătea să le asigure aducă mâncare, lucrând ca femeie de serviciu.

În prezent, Adina este o adolescentă la fel de frumoasă, iar la vârsta de 16 ani a ajuns să-și construiască o carieră de model internațional. Notorietatea ei a început să crească vertiginps atunci când cei de la Revista Viva! i-au publicat povestea, iar poza micuței a aterizat direct pe copertă.
„Am descoperit că îmi place să pozez când am avut o ședință foto pentru revista VIVA!. Editorialul de modă cu mine a apărut în numărul din ianuarie 2020. Mi-a plăcut să fiu în centrul atenției, să mă aranjeze specialiștii, să fiu fotografiată, îmbrăcată, machiată și apoi să apar în reviste și toată lumea să mă recunoască și să mă felicite”, spunea Adina într-un interviu pentru Libertatea, în urmă cu trei ani.

Citește și  Anca Serea, mamă pentru șapte copii. Vedeta vrea să înfieze un micuț

Fetița cu chip de înger a devenit faimoasă

Anii au trecut, însă ochii ei albaștri nu au putut fi dați uitării. Mai mulți oameni influenți din România au susținut-o financiar pe ea și familia ei, iar de aici până la o carieră în modelling nu a mai fost decât un pas. Acum, Adina a devenit deja experimentată în domeniu, iar fotografiile ei au apărut în mai multe reviste internaționale. Între timp, ea a participat și la festivalul „Romanian Fashion Philosophy”, acolo unde a purtat hainele mai multor designeri celebri.

„Viața mi s-a schimbat în bine, am devenit cunoscută, am devenit un model. Frații mei sunt mândri de mine, îmi spun să merg în continuare pe această cale, că este o carieră frumoasă.

Nu mă gândeam niciodată că o să se întâmple așa ceva. Că mi se va schimba așa viața.”, a declarat Adina, într-un interviu interviu acordat la TV.

Citește și  Laurențiu Reghecampf a dat vestea cea mare: e tătic. Antrenorul a postat și prima fotografie cu bebelușul