26 27

Adrian Minune este încă pe patul de spital. Artistul a mărturisit ceea ce i s-a întâmplat

Adrian Minune a fost internat în spital acum câteva zile, motiv de îngrijorare pentru fanii celebrului manelist. Acesta a transmis un prim mesaj, prin care a ţinut să asigure pe toată lumea că lucrurile sunt în regulă!

Manelistul a acuzat stări de rău, motiv pentru care a ajuns la spital pentru mai multe investigaţii. De asemenea, acesta a mai precizat că problemele sale au pornit de când a mers în Anglia, acolo unde din cauza condițiilor s-a ales cu un abces.

„Salut dragii mei, fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, pentru buni răi, prieteni, dușmani, pentru că toți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă, merg aici la noi la Ștefănești.

Vreau să mulțumesc tuturor celor ce m-au susținut.(…) Problema mea a fost așa, am fost în Anglia, am cântat 3 zile în același loc și am prins un foarte mare curent, de la acest curent s-a declanșat un abces undeva în corp, a trebuit să stau pe antibiotice și acum sunt tot pe antibiotice.

O să ajung acasă pentru că weekend-ul ăsta sunt în Spania, o să ajung acasă să continui cu antibiotice pentru a se retrage acel abces. Sunt ok, mulțumesc lui Dumnezeu”, a explicat Adrian Minune, pe pagina personală de Instagram.

Adrian Minune are o mulțime de fani

Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țara noastră. Toată lumea știe că tarifele pe care el practică pentru a cânta la nunți și petreceri nu sunt deloc unele mici.
„Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut 1 milion de Euro. Cea mai mare sumă pe care am strâns-o la o nuntă a fost 60.000 de dolari, în 2002, în America!”, a răspuns, la un moment dat, celebrul manelist la întrebarea ”Când ați făcut primul million de euro?”, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.
Citește și  Fiica lui Dan Negru și-a găsit de muncă la doar 13 ani: ”Să vadă cum se câștigă banii”