26 27

Adrian Minune și-a făcut fanii să plângă. Vedeta renunță la lumea muzicii

E unul dintre cei mai iubiți artiști pe care îi are România, dar chiar și Adrian Minune obosește câteodată. Artistul a dat o veste tristă fanilor săi. El spune că în curând se va retrage. Există și două motive care au stat la baza acestei decizii.

Fanii lui Adrian Minune sunt pur și simplu șocați după ce au ascultat interviul pe care vedeta l-a dat la Antena Stars. El spune că își pregătește retragerea și nu va mai accepta să cânte la nici un eveniment privat.

Ce l-a determinat să facă asta? Pe de o parte, s-a săturat să fie bătaia de joc a unor și alta și, în plus, vrea să se bucure de familie. Artistul vrea însă ca de două ori pe an să susțină două concerte grandioase.

Citește și  Diana Munteanu a ajuns piele și os

 „Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada”

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole de an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar. O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles.

Sunt o slugă de lux, dar doar a copiilor mei

Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea. Cu toate că eu sunt o slugă de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. (..) Într-un timp, mai obosim și noi. (…) Vreau să mă bucur și eu de copiii mei, de Carmen, de Adriana, de nevastă-mea, de gagicile mele”, e de părere vedeta.