26 27

Adrian Mutu a recunoscut tot adevărul. Care a fost adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Alexandra Dinu

Sunt ani buni de când toată lumea vrea să știe de ce a renunțat la Alexandra, dar și la frumoasa Consuelo. Vedeta a spus tot.

Cu doar câteva zile în urmă, Mutu și-a lansat cartea autobiografică, și a vorbit de despărțirea de două femei importante din viața lui: Alexandra Mutu și Consuelo.

Divergențele au fost provocate de diferența de cultură

„Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție. Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite. Dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm.

Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim. Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună. Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie.

Citește și  Celia, la un pas de despărțire. Ce se întâmplă cu familia cântăreței

Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie

„Dar la fel ca și în relația cu Alexandra, „după câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană, numai că, fiind firi opuse, relația a început să scârțâie. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acesta a fost momentul în care ne-am despărțit de tot.”, a adăugat Adrian Mutu în cartea sa.

A fost o iubire fulgerătoare

Cât privește despărțirea de Alexandra, sportivul spune că au fost doi adolescenți a căror iubire a fost fulgerătoare. “A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii.

Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt. Mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună.

Citește și  Leo de la Strehaia, părăsit din nou de Dana Criminala. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro

Dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții.”, a spus Mutu.