Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție dură la adresa fostelor iubite ale lui Columbeanu

Le-a fost sprijin material și moral iubitelor sale, dar când a ajuns la fundul sacului, nici una nu și-a amintit. Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție extrem de dură.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu, a avut o reacție dură vizavi de fostele iubite ale lui Irinel Columbeanu.

Adriana Bahmuțeanu a avut o reacție dură la adresa fostelor iubite ale lui Columbeanu

În viziunea Adrianei, spune wowbiz.ro, Irinel Columbeanu a făcut o mare greșeală atunci când și-a ales doar iubite trofeu. Care, acum când acesta trece prin cel mai greu moment al vieții sale, au uitat complet. ”Cât de crudă e viața uneori!!! Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn și s-a mutat cu chirie într-un apartament modest de 2 camere… În plus, vila somptuoasă a fost pusă la vânzare…

Mă întreb, oare câte din femeile care i-au marcat viața – pe multe dintre ele le-a căpătuit și le-a ajutat în carieră – îi sar acum în ajutor? Fie cu o vorbă bună, fie măcar cu o locuință decentă sau alte asemenea lucruri… Haideți, să ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanița Iovan sau Monica Gabor! Niciuna nu o duce rău, ba din contră, grație și lui Irinel… P. S. De asta e bine să alegi un partener în viață, nu un trofeu…”, a spus Adriana Bahmuțeanu pe contul său de socializare.

irinel columbeanu

Pe Anna Lesko a introdus-o în lumea muzicii

Anna Lesko a început o relație cu milionarul Irinel Columbeanu în anul 1996, el fiind cel care a introdus-o în lumea muzicii. În ceea ce o privește pe Monica Gabor, aceasta l-a cunoscut pe afacerist în 2005, fiind remarcată la un eveniment de modă. Ulterior cei doi s-au căsătorit, dar în 2011 și-au spus adio. Monica a plecat în SUA, tot datorită lui Irinel Columbeanu.

Prima iubire a lui Columbeanu a fost însă Romanița Iovan. Nici cu aceasta relația nu a mers, iar cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Sursele spun că Irinel Columbeanu nu e chiar sărac lipit pământului așa cum se spune. ANAF-ul i-a pus poprire pe 8 milioane de euro, dar datoria acestuia ar fi dedoar 5,5 milioane de euro. După ce bunurile se vor vinde, Irinel va primi 2,5 milioane de euro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.