Adriana Bahmuțeanu a pipăit bine terenul și și-a ales naș pe măsură. Iată cu ce ocupă părintele spiritual al vedetei

Au trecut doar câteva zile de când Adriana Bahmuțeanu și alesul inimii sale, George, au făcut logodna. Ea spune că și-a găsit bărbatul vieții și consideră că două luni au fost de ajuns pentru a-l cunoaște și a se logodi. Pentru că așa au făcut și nașii și au o căsnicie fericită.

 „Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună”

”Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună.

adriana bahmuteanu

El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic? Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Citește și  Antonia face dezvăluiri despre relația cu Alex Velea. Ce nu au știut niciodată fanii

Cine este nașul?

Nașul este, la rândul său, un afacerist foarte cunoscut în America, care locuiește în casa cumpărată de la Will Smith. ”Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții […]

Când discutăm despre „cash”, nu ne gândim la „hârtii”, ci la bani lichizi, pe care îi poți accesa. Există o regulă generală, potrivit căreia, dispui de zece procente, cash din averea ta estimată.

Niciun om de afaceri din lume nu va avea prea mulți „bani lichizi”, a spus Adrian Ghilă. Adriana și-a cunoscut viitorul soț grație prietenei sale, clarvăzătoarea Carmen Harra.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata