Ahtiată după intervențiile chirurgicale. Câte operații estetice are Margherita de la Clejani

I-au plăcut dintotdeauna schimbările și n-a putut să nu intre în cabinetul medicului estetician pentru a rezolva problema. Câte operații estetice are Margherita de la Clejani

Primele operații estetice le-a făcut la doar 19 ani. Așa se face că la 28 de ani, Margherita de la Clejani are patru la activ.

Ahtiată după intervențiile chirurgicale. Câte operații estetice are Margherita de la Clejani

Pe unele le recunoaște, pe altele nu. Asta nu înseamnă că Margherita nu e plină de operații estetice. Iar prima dată când a intrat în cabinetul unui medic avea doar 19 ani. Ce-I drept, sursele spun că aceasta a ajuns să fie dependentă de intervențiile chirurgicale. Dar, potrivit impact.ro, după patru operații, Marga e în sfârșit mulțumită de cum arată.

Ce și-a modificat fiica lui Viorica de la Clejani

Prima operație la care a apelat este una de rinoplastie, micșorare a nasului, pentru care se spune că a plătit 5000 de euro. A urmat un implant mamar, care a costat-o 6000 de euro dar și un lifting facial de 3000 de euro. Și tot vreo 3000 de euro se spune că ar fi dat pentru a-și introduce acid hialuronic. Ce-I drept atunci când și-a mărit sânii, Ioniță de la Clejani a avut o reacție total neașteptată, enervându-se în ultimul hal. Vestitul cântăreț a spus că cel mai bine pentru fiica sa ar fi fost dacă ar fi pus mâna pe carte și s-ar apucat să învețe.

Citește și  Adrian Mutu a recunoscut tot adevărul. Care a fost adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Alexandra Dinu

”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”

„Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, a declarat atunci Ioniță. Departe de asculta opțiunea tatălui, Margherita nu s-a oprit și și-a pus silicoane: „Chiar dacă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.