Albușul de ou, mai eficient ca botoxul

Orice femeie vrea să-și păstreze tinerețea, dar pentru asta chiar nu e nevoie să scoată din buzunar mulți bani. Mult mai eficient ca botoxul este albușul de ou.

Vreți să vă păstrați tinerețea? Nu e nevoie să faceți împrumut la bancă pentru a vă face diverse operații estetice. Albușul de ou este mai eficient ca botoxul.

Albușul de ou, mai eficient ca botoxul

Potrivit doc.ro, albușul de ou reușește în mod incredibil să mențină tenul tânăr. Și asta grație conținutului de proteine, colagen. Cu alte cuvinte, este mult eficient ca botoxul. Pentru a avea parte de cel mai bun lifting din lume care să estompeze rapid ridurile, nu vă trebuie decât un ou. Separați albușul de gălbenuș și bateți bine albușul până obțineți o spumă. Aceasta se aplică pe față dar și pe gât, apoi se lasă să se usuce. Se îndepărtează folosind apă călduță.

Această mască vă va întineri cu 10 ani

Iată care este cea mai bună mască pentru a întineri cu 10 ani, care are la bază albușul de ou. Pentru a prepara această uimitoare mască aveți nevoie de următoarele ingrediente: jumătate de banana, o linguriță cu ghimbir măcinat, două lingurițe cu ulei de măsline, un albuș de ou bătut spumă.

Citește și  Acestea sunt vitaminele care îți îmbunătățesc viața sexuală

Zdrobiți bine banana cu o furculiță, apoi adăugați ghimbirul și uleiul de măsline. Amestecați compoziția foarte bine cu albușul până devine o cremă. Masca se întinde pe față, gât și decolteu și se lasă să se usuce. Procedura se repetă de trei ori, iar ultimul strat se lasă pe față un sfert de oră.

Masca se spală cu apă caldă, iar pielea se clătește ulterior cu apă rece. După ce tenul este curat, se adaugă zer de lapte. Această mască se poate folosi o singură dată, dar dacă vreți să vedeți o schimbare uimitoare, e bine să faceți o serie de 10 măști, una la cinci zile. Rezultatul este cu adevărat uimitor, pentru că reușește să vă întinerească cu 10 ani.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.