Alex Bodi, lovitură decisivă pentru Bianca Drăgușanu. Și-a prezentat iubita

Gestul lui Alex Bodi a șocat întreaga Românie. La scurt timp după despărțirea de Bianca Drăgușanu acesta și-a prezentat iubita.

Se pare că a umblat o perioadă cu două femei. Alex Bodi și-a prezentat iubita.

Alex Bodi, lovitură decisivă pentru Bianca Drăgușanu. Și-a prezentat iubita

N-a avut nici un fel de mustrări de conștiință vizavi de Bianca Drăgușanu și a spus tuturor cât de fericit este. Alex Bodi, bărbatul pentru care Bianca Drăgușanu a vărsat lacrimi amare i-a dat acum cea mai mare lovitură. A vorbit despre iubita sa. Și nu este vorba de o aventură de-o noapte, ci de o femeie de care, se pare, acesta este îndrăgostit.

Mai mult, acesta a vorbit în cel mai frumos mod despre aceasta. „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea.”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Citește și  Nouă bombă în showbizz. Ce relație are Bianca Drăgușanu cu milionarul turc Cengiz Siklarogl. S-a cuplat cu el?

bianca dragusanu

S-a afișat public cu noua cucerire

Dar asta nu e tot, pentru că acum Alex Bodi s-a afișat cu noua sa cucerire. Arătând tuturor că e un bărbat care știe ce vrea și că a uitat total de Bianca. Daria și Alex au apărut împreună la un restaurant de lux, adică exact locul preferat al Biancăi. În plus, Alex le-a prezentat-o pe aceasta prietenilor blondei, spre marele șoc al oamenilor.

De data aceasta, Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Se pare că afaceristul este cu această femeie din luna februarie, însă nu a vrut să recunoască niciodată. Sursele spun chiar că acesta i-a promis Dariei că va avea relația pe care și-o dorește cu el, dacă va avea puțină răbdare. Pe de altă parte, tot sursele afirmă că acesta ar fi declarat că are o relație cu Bianca doar pentru că îl are cu ceva la mână.

Citește și  Înainte de a fi omorât, Emi Pian a fost într-un ghetou în Ferentari. Ce a făcut acolo interlopul

Se crede că blonda știa de această relație a iubitului său, dar și despre vacanțele petrecute de cei doi în Monaco și Germania. Iubirea a făcut-o însă să treacă peste tot. În acest moment, Bianca Drăgușanu se distrează în Dubai alături de prietenii săi și nu a făcut nici un comentariu legat de noua achiziție a lui Alex Bodi.