26 27

Alexandra Stan, depresie din cauza succesului în muzică

Distribuie Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, a cunoscut succesul muzical atât în țară, cât și peste hotare, încă din 2011, când a dat lovitura pe piața muzicală cu piesa „Mr. Saxobeat”.

Artista a vorbit recent despre succes, dar și despre dezavantajele ce vin odată cu acesta.

Alexandra Stan a mărturisit că este o mare provocare pentru toate persoanele care au cariere în domeniul muzical, pentru că există momente care se leagă de copilărie și mulți artiști au așteptări prea mari.

Cântăreața a spus că succesul pentru o piesă face lumea care ascultă să aibă așteptările prea mari de la artist, ceea ce de multe ori este greșit.

„A avea o carieră în industria muzicală nu doar în România, cred că oriunde e valabil asta, este un mare challenge, o mare provocare!

Pentru că trebuie să înveți să stabilizezi fix așteptările pe care tu le ai de când ești un copil mic și visezi să ajungi ca cei pe care îi vei la televizor cu ce se întâmplă, de fapt, iar apoi mai vine și partea pe care eu am experimentat-o.

După ce ai succes sau ai o traiectorie sus din punct de vedere al carierei, acolo vine cea mai grea parte, pentru că oamenii încep să aibă cele mai mari așteptări de la tine”, a declarat cântăreața, într-un videoclip postat pe Instagram.

Artista a precizat că are foarte mulți ani în care s-a luptat cu aceste probleme din domeniul muzical, însă ea crede că lumea ar trebui să știe că artiștii trec prin milioane de stări atunci când fac muzică.

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși.

De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album”, a mai adăugat ea.

Nu a avut noroc în dragoste

Citește și  Fratele lui Nicolae Ceușescu, cumătrul îndrăgitei Cornelia Catanga. I-a botezat copilul

Alexandra Stan se numără printre artiștii români care au cucerit publicul de peste graniță. Frumoasa cântăreață s-a bucurat de un succes major atât în țară, cât și peste hotare.

Piesa „Mr. Saxobeat” a Alexandrei Stan s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit.

S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada, Statele Unite.

Până la vârsta de 35 de ani, Alexandra Stan își dorește să se concentreze pe cariera sa, iar mai apoi este convinsă că își va găsi dragostea și se va bucura și de o familie.

Alexandra Stan este de părere că iubirea și mai ales o relație specială sunt mult mai importante ca o căsătorie. Artista vede cât de greu se construiesc legăturile sincere în prezent și spune că ar fi mai important să iubești și sentimentele să îți fie împărtășite.