Alexandra Stan face dezvăluiri din viața intimă. E incredibil ce poate să spună cântăreața

Pentru că fanii au fost extrem de curioși să afle ce se mai întâmplă cu ea, Alexandra Stan le-a satisfăcut curiozitatea.

Alexandra Stan face dezvăluiri din viața intimă. E incredibil ce poate să spună cântăreața

Are milioane de fani pe rețelele de socializare, o carieră fantastică, însă pe plan amoros Alexandrei Stan nu prea are noroc. Vedeta s-a despărțit recent de soțul ei, apoi și-a găsit un alt partener, pe Alex Parker. Dar nici acesta nu a fost pe placul vedetei, așa că a spus și de data asta pas.

După doar cinci luni de relație. Asta nu înseamnă că vedeta stă pe uscat, așa că ea le-a spus fanilor de câte ori face dragoste pe săptămână.  „De minus 96… împărțit la 3… minus…”, a glumit Alexandra Stan pe pagina ei personală de socializare.

Citește și  Soacra lui Florin Salam a apelat la operații estetice

De ce a divorțat de Emanuel Necatu

Când s-a aflat că s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, toată lumea a fost șocată. Dar cei doi spuneau că sunt extrem de fericiți împreună și nu-și văd viața unul fără celălalt. N-a fost deloc așa, iar Alexandra a mărturisit mai târziu că, încă de la început, a știut că acesta nu este bărbatul cu care va rămâne pentru totdeauna.

“Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic”

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să-mi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția”, a povestit Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV.