Alexandru Ciucu s-a făcut luntre și punte ca Alina Sorescu să-l ierte. Blonda a fost de neînduplecat

Deși abia acum s-a aflat ce se întâmplă între Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, relația lor nu mai este de multă vreme ce a fost odată.

Alexandru Ciucu s-a făcut luntre și punte ca Alina Sorescu să-l ierte. Blonda a fost de neînduplecat

Alina Sorescu a părăsit vila din Pipera unde a locuit alături de Alexandru Ciucu și și-a achiziționat un superb apartament unde stă acum cu fetele. Se pare însă că aceasta nu a plecat recent așa cum știe toată lumea, ci anul trecut.

Iar de atunci designerul ar fi făcut tot ce i-a stat în putință să o convingă să-l ierte, dar nu a mai fost cale de întoarcere.

Sursele spun că acesta ar fi ajuns chiar să îi ofere sume mari de bani ca să nu depună acțiunea de divorț, însă cântăreața l-a refuzat categoric.

Citește și  Anamaria Prodan are numele lui Reghe sculptat și în casă. Ce va face cu toate tatuajele după divorț

„Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea”

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte. I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat.

Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a declarat  un apropiat al celor doi pentru Fanatik.  Alina Sorescu a depus actele de divorț la începutul anului 2022 la judecătoria Buftea.

Citește și  Leo de la Strehaia e dat uitării. Dana Criminala și-a refăcut viața