Alin da, Tavi, ba. Colen nici nu vrea să audă de reunirea trupei Talisman

În ultima perioadă, presa tot speculează faptul că trupei Talisman s-ar putea reuni. Dacă Alin Oprea abia așteaptă, Tavi Colen nici nu vrea să audă.

Nici gând de reunirea trupei Talisman, spune Tavi colen care spune că l-a dat de mult uitării pe fostul său coleg.

 Alin da, Tavi, ba. Colen nici nu vrea să audă de reunirea trupei Talisman

Alin Oprea se află într-o situație foarte grea, ca urmare a divorțului de soția sa și spera într-o împăcare cu fostul său coleg și prieten, Tavi Colen. Din păcate pentru el, acest lucru nu se va întâmpla, spune acesta. Potrivit viva.ro, Colen a fost extrem de dur în declarații, spunând că l-a dat demult uitării pe Alin, pentru tot ce s-a întâmplat între ei.

talisman

„Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este nu pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vreau. Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc!’, a declarat Tavi Colen.

De ce s-au certat cei doi cântăreți

Sursele spun că după despărțirea de Tavi Colen, Alin a suferit foarte mult și a vrut ca în toți acești an, să se întâmple o minune. Sursele spun că cei doi s-au despărțit din cauza fostei soții a blondului, Larisa, a mărturisit Tavi Colen. „Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei”, a declarat Tavi pentru retetesivedete.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.