26 27

Alin Oprea, mai fericit ca niciodată. Ești medicul care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit.

Este atât de îndrăgostit, încât vrea să arate iubirea întregii lumi. Alin Oprea îi face cea mai frumoasă declarației de dragoste iubitei sale. Ești medicul care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit.

Nu a divorțat încă de mama copiilor săi, dar asta nu înseamnă că Alin Oprea nu are dreptul la fericire. Ești medicul care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit.

Alin Oprea, mai fericit ca niciodată. Ești medicul care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit.

Medana i-a salvat viața. Și acum, pentru mult timp după ani buni în care a suferit, Alin Oprea e fericit. Și vrea să strige în gura mare că ea e femeia pe care o iubește. Ea e sufletul lui pereche, în brațele căreia se simple în sfârșit împlinit. De ziua sa de naștere, acesta i-a transmis cel mai frumos mesaj de iubire:

“Tu eşti «medicul» care mi-a salvat viaţa când alţii m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alţii m-au nedreptăţit, «scutul» care m-a protejat când alţii au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susţinut când alţii au vrut să mă îngenuncheze şi «soarele» care a adus lumină în viaţa mea când am fost abandonat în întuneric.

Citește și  Măruță a intrat în dizgrația mai marilor ProTV. Vor să-i înlocuiască emisiunea

Acesta este motivul pentru care tu eşti singurul om de care am nevoie astăzi, mâine şi până la sfârşitul timpului. Mulţumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandreţea angelică şi pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îţi doresc cea mai dulce zi de naştere. La mulţi ani, Medana!”, este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook.

Și Medana i-a arătat dragostea, tot printr-un mesaj de iubire

Cu doar o lună în urmă și Medana i-a arrătat iubirea lui Alin, tot printr-un mesaj înduioșător. Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. „Tocmai am primit citaţia pentru procesul de divorţ intentat soţiei mele în luna septembrie 2020.

Citește și  Cristina Ciobănașu e distrusă. Nu se poate opri din plâns de când a pierdut cea mai dragă ființă

Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mişcă foarte greoi şi în justiţie, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuşi, este că acest proces se va judeca chiar şi în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuieşte la Londra şi deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât şi la plecare. Mai puţin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect şi cu bună credinţă pentru ambele părţi.

Am totuşi speranţa să nu devin bunic până la pronunţarea acestui divorţ. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viaţa mea, în plan personal şi profesional. Viaţa merge numai înainte şi nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul  e imaginaţie, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat Alin Oprea pentru Cancan.ro.

Citește și  Pentru Smiley nimic nu e mai important ca bugetul familiei. A dovedit-o clar chiar de ziua lui de naștere