Alin Oprea, renegat de copii. Nu a fost invitat la majoratul fiicei sale

Fostul component al trupei Talisman, Alin Oprea, trece prin momente cumplite. Copiii nu îl mai suportă. Nu a fost invitat la majoratul fiicei sale.

Se consideră un tată bun și nu înțelege de ce copiii s-au întors împotriva lui. Nu a fost invitat la majoratul fiicei sale.

Alin Oprea, renegat de copii. Nu a fost invitat la majoratul fiicei sale

A sperat la un divorț amiabil, fără să treacă prin momentele cumplite de acum. Dar Alin Oprea a început să fie înlăturat din viața copiilor săi. Drept dovadă, nu a fost invitat la majoratul fiicei sale. Artistul e distrus din punct de vedere psihic și nu înțelege comportamentul fostei sale soții.

A plâns pe micul ecran

Deși a vrut să-și țină copiii departe de scandalul cu soția sa, Alin Oprea nu a avut noroc. Melissa, fiica lui a sunat în direct la Antena 1 și i-a adresat cuvinte grele tatălui său.  ”Să-ţi fie ruşine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbeşti cu copiii tăi.

alin oprea si copiii

Dar tu ai ales să mergi la televizor şi să suni la Poliţie pentru o femeie bătrână. Cine eşti? Cum poţi să faci aşa mult rău?? Doar opreşte-te, te rog! Asta e tot ce am vrut să zic, la revedere!”. Alin a a rămas fără cuvinte și a răspuns cu ochii în lacrimi:”Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru. Dacă toate telefoanele erau închise, ale ei şi ale copiilor? Ei sunt influenţaţi aşa cum vrea ea”.

Fata era îngerul meu

Artistul e pur și simplu șocat, mai ales pentru că se consideră un tată bun, iar Melissa a fost mereu îngerul său: ”Fata este la Londra, la cea mai bună şcoală de muzică din lume. «BRIT School», în an terminal. Am lucrat personal cu ea zile şi nopţi, de mică. Am stat cu ea şi am consiliat-o în fiecare moment sensibil din viaţa ei. Am fost cu ea şi am stat cu sufletul la gură la toate examenele ei de la Londra. I-am cumpărat toate instrumentele şi aparatura necesară pentru activităţile ei, am fost trup şi suflet lângă ea. Era îngerul meu”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.