Alina Ceușan e mămică. Are un băiețel

Frumoasa Alina Ceușean e cea mai fericită mămică. Ea a născut un băiețel superb, pe nume Tisha.

După 12 ore de muncă, Alina Ceușan a devenit mămică. A adus pe lume un băiețel, pe care l-au botezat Tisha.

Alina Ceușan e mămică. Are un băiețel

E cea mai fericită femeie din lume. Are o relație cu un bărbat minunat și mai nou și un băiețel, pe nume Tisha. Vedeta spune că a trecut prin momente dificile, întrucât bebelușul a vrut să vadă soarele după 12 ore de muncă. Douăsprezece ore de muncă, 1 oră de împingere. Rezultatul: bebeluș Rock Tisha 15.09.2020, 4:44. Primele mele cuvinte către el: „Deci tu ai fost în tot acest timp înăuntru”, a declart tânăra mămică pe contul de socializare.

alina ceusan si tisha

A pus deja primele fotografii cu micuțul

Chiar dacă este slăbită după naștere, Alina n-a putut să reziste și a postat primele fotografii cu copilul. Ea și-a anunța fanii în luna februarie că este însărcinată. „Raul, avem un copil, this is real’ (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel. Cred că având în vedere faptul că vom avea un băiat e foarte important să fie acolo și să poată lua exemplu de la el în toate cele. (…)

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el. Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm” la „ești aici”, a mărturisit aceasta pentru Elle.

A făcut nuntă la castel

Alina Ceușan s-a căsătorit anul trecut cu iubitul său Raul Tisa. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, la Castelul Banffy de la Bontida. Cei doi sunt împreună de opt ani. Aceasta a mai fost cerută în căsătorie de două ori.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.