Alina Sorescu, despre bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorț

Cântăreața Alina Sorescu trece printr-o perioadă ceva mai bună după divorț. Viața profesională decurge perfect, iar familia îi este aproape, ceea ce înseamnă că Alina nu are motive de supărare. Vedeta pune accent acum, mai mult ca oricând, pe carieră și, desigur, pe creșterea celor două copile pe care le are cu fostul soț.

Puțină lume știe că, în ultima vreme, în spatele simpaticei cântărețe s-a aflat necondiționat un bărbat de la care a primit iubire, sprijin emoțional și încrederea că după ploaie vine soarele și pe strada ei.

Cine este cel mai important om pentru artistă, după divorțul de Alexandru Ciucu

După ce au fost înzestrați cu două superbe fetițe, pe parcursul căsniciei de 12 ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pună capăt mariajului. Ambii vor pune umărul la creșterea copiilor, însă, din păcate, fetele nu vor mai avea ambii părinți în casă zilnic.

Citește și  Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite. A fost bătută crunt

Invitată într-o emisiune TV, Alina Sorescu a explicat, acum ceva timp, că ea este cea care a depus actele de divorț. Lucrurile s-au degradat în timp, dar cântăreața este încrezătoare că va depăși toate momentele grele, iar bărbatul care o sprijină acum cel mai mult este nimeni altul decât tatăl ei, Gabi Sorescu.

tata alina sorescu

Alina Sorescu, fericită după divorț

Vedeta TV are planuri mari pentru anul 2023. Aceasta speră a viața ei să reintre în normal și are în plan mai multe schimbări importante în viața ei.

„Anul acesta vreau să vină cu concretizarea multor planuri pe care le-am pornit în 2022, îmi doresc ca fetițele mele să crească frumos și mai vreau multă liniște. A fost un an mai complicat pentru mine. Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească.
Probabil că în ianuarie o să mă odihnesc puțin mai mult”, a declarat Alina Sorescu pentru Click.ro.